Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid

Elke dag worden we geconfronteerd met risico's van ongevallen die zowel emotioneel als financieel vaak een enorme impact hebben. Jaarlijks raken veel mensen betrokken bij een ongeval, onder werktijd maar ook privé. Als één van uw werknemers een ongeval overkomt, dan raakt dat behalve uw werknemer en zijn gezin, ook u als werkgever. Een goede ongevallenverzekering biedt dan in ieder geval financiële zekerheid. De collectieve ongevallenverzekering van Novak is zo'n verzekering.

Financiële bescherming

Uit oogpunt van goed werkgeverschap heeft u een zorgplicht om uw werknemers adequaat te verzekeren in verband met de risico's die het werk met zich meebrengt. De collectieve ongevallenverzekering biedt u als werkgever en uw medewerkers, uitgebreide bescherming tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Dat is belangrijk voor de nabestaanden in geval van overlijden, voor de medewerker zelf die de draad weer moet oppakken na een ongeval, maar ook voor u als werkgever. Dit is een unieke verzekering die een zeer uitgebreide dekking biedt. Deze ongevallenverzekering kenmerkt zich door de moderne dekkingscomponenten voor u en uw werknemers.

Goed verzekerd

Wij hebben voor deze verzekering een mantelovereenkomst afgesloten voor onze leden. Ieder lid profiteert van hoge kortingen en zeer uitgebreide polisvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de aard en werking van de verzekering kunt u de productinformatie downloaden.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het daarvoor bestemde offerte aanvraagformulier downloaden, invullen en mailen naar de contactpersonen van Aon, Corporate Wellness. Bij vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

 
 
Meer informatie?
071 – 364 3169
roberto.van.eijken@aon.nl


Post:
Aon Risk Solutions
T.a.v. Roberto van Eijken
Postbus 59
2200 AB Noordwijk