Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële zekerheid

De Novak Arbeidsongeschiktheidsverzekering is ontwikkeld door Novak in samenwerking met Aon Hewitt en De Amersfoortse.  Deze arbeidsongeschiktheidsverzekering is bestemd voor de zelfstandig ondernemer en dekt het risico van loonderving in het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid (Rubriek A) en het na - eerstejaarsrisico (Rubriek B).

Financiële bescherming

Als zelfstandig ondernemer kunt u het zich niet veroorloven om arbeidsongeschikt te worden. Door ziekte of ongeval kunnen uw inkomsten verminderen of geheel uitblijven en loopt u het risico in de bijstand te vervallen. Novak heeft in samenwerking met Aon en De Amersfoortse een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering ontwikkeld. Hiermee stelt u uw inkomen veilig.

Goed verzekerd

De Novak AOV is een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een bijzonder ruime dekking. De premie is concurrerend te noemen in vergelijking met andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen met dezelfde uitgebreide dekking.

Regelgeving gewijzigd

De regelgeving met betrekking tot impactvolle verzekeringsproducten, waaronder de AOV, is gewijzigd. Het is niet meer toegestaan dat de verzekeraar een percentage van de premie aan de bemiddelaar afdraagt als vergoeding voor de dienstverlening.
In de nieuwe situatie wordt de te betalen premie verlaagd met het provisiebedrag en voor het advies en beheer van de bemiddelaar wordt separaat door de klant betaald. Doordat u als klant rechtstreeks de kosten van de adviseur betaalt weet u precies wat het advies u kost.

Wat houdt dit voor u in?

In het dienstverleningsdocument staat omschreven welke diensten Aon Hewitt voor u kunt verrichten en welke kosten daarvoor gerekend worden. Heeft u algemene vragen of wenst u een advies en offerte te ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de contactpersonen van Aon Hewitt.

 
 
Meer informatie?
071 – 364 3169
roberto.van.eijken@aon.nl


Post:
Aon Risk Solutions
T.a.v. Roberto van Eijken
Postbus 59
2200 AB Noordwijk