Voordelen
  • Ook voor medewerkers en hun gezin
  • Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen
  • Expertise van Aon
  • Speciaal ontwikkeld voor accountants
  • Concurrerende premies en gunstige voorwaarden
 

Auto zakelijk

Met de zakelijke autoverzekering via Aon bent u voor één van de laagste premies van Nederland verzekerd van uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland, gratis vervangend vervoer, gratis schadeservice en een gunstige nieuwwaarderegeling.

U verzekert de zakelijke auto voor de waarde exclusief de BTW.

Bonus-malusregeling met een korting tot 75%

Schadeservice en vervangend vervoer

Uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland

Nieuwwaarderegeling

Direct opzegbaar

Dekking

Bij deze autoverzekering heeft u de mogelijkheid om naast de verplichte WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering, uw auto casco te verzekeren. Met de aanvullende dekkingen kunt u de verzekering nog completer maken. Welke dekking u ook kiest, u geniet altijd van een uitstekende dekking tegen een lage premie. WA, WA+ Beperkt Casco of WA+ Uitgebreid Casco.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

WA + Beperkt Casco

WA + Uitgebreid Casco (All risks)

Rechtsbijstand

In het verkeer kan er een situatie ontstaan die u niet in onderling overleg kunt oplossen. U heeft dan juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Als u kiest voor de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand. Denk hierbij aan geschillen over strafzaken bij een aanrijding of problemen met de garantie van uw auto.

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden is een verzekering voor de inzittenden van een motorrijtuig. Deze verzekering dekt alle schade die uit een (verkeers)ongeval met het motorrijtuig kan voortvloeien tot een maximum van € 1.000.000,- per gebeurtenis. Denkt u hierbij aan medische kosten die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed, de door blijvende invaliditeit veroorzaakte eventuele terugval in inkomen, indirecte gevolgen van invaliditeit zoals kosten voor aanpassing van de woning en gezinshulp, schade aan kleding, bagage en andere privé-goederen of smartengeld (gederfde levensvreugde).

Premie

Neemt u contact op met Aon Verzekeringen voor een persoonlijke offerte.

Eigen risico

Voor schade die u aan anderen toebrengt is er geen eigen risico. Heeft u uw auto casco verzekerd dan is het standaard eigen risico voor casco schade € 130,- . Voor bestuurders jonger dan 24 jaar wordt het eigen risico met € 65,- per gebeurtenis verhoogd.

 
 

Aon Verzekeringen
088 – 810 8174
ondernemingen.team4@aon.nl

Post:
Aon Verzekeringen
t.a.v. Ondernemingen Team 4
Postbus 59
2200 AB Noordwijk